Den årlige Kyllefest afholdes for at mindes de mange påskekyllinger, der siden tidernes morgen har måtte lade livet. Nogle af os husker med skræk i hjertet den frygtelige massakre på Rådmandsvej, hvor op mod 50 uldne garnkyllinger fik revet hovedet af og endte deres liv i en meldåse...

 

Kyllefesten er en efterhånden gammel tradition fra 90'erne, hvor nye ritualer kommer til år for år.

En ufravigelig regel er, at hver deltager - af respekt for kyllingerne -  skal iføre sin krop et eller andet, der kan sættes i relation til kyllinger - som minimum noget gult, men der har efterhånden været mange gode eksempler på særegne kostymer. De giver selvfølgelig ekstra status og en stående invitation til festen næste år.

 

Menuen står på en eller anden form for Kylling, og desserten er vanen tro kylle-shots. Der er også altid en kasse Kylle Kylle som lidt opvarmning og nedvarmning til drinkskortet. Hertil kommer pynten, konkurrencerne, dansene og sangene, som vi ikke vil sige mere om her - det kræver at man selv har været der.

 

Vi har valgt at lave undersiderne til en Google-fri zone med kode af hensyn til billederne, så vi alle kan feste løs og genopleve det bagefter uden at hele verden kigger med. Vi glæder os til at se jer, senest til næste Kyllefest igen.